KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ
Avoin työpaikka: Keittiöpäällikkö, Riihimäki
Etsimme Riihimäelle avattavaan ravintola Tex Mex & Western Ravintola Zarillon keittiöön vakituiseen työsuhteeseen keittiöpäällikköä, joka ottaa vastuun keittiöstä ja sen toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu suorittavan kokin työn lisäksi monipuoliset esimiehen tehtävät kuten päivittäinen keittiön toimintojen johtaminen, työvuorosuunnittelu sekä tukkutilausten teko. Työssäsi pääset vaikuttamaan mm. ruokalistan suunnitteluun ja kehittämiseen. Tarjoamme monipuolisen työn luotettavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Kuulostiko siltä, että tämä voisi olla juuri sinun työsi? Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ravintola pyritään avaamaan marraskuussa 2024.
Odotamme sinulta:
- Kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta, alan koulutus katsotaan eduksi
- Hygieniapassia
- Suomenkielentaitoa
- Paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden kehittää osaamista ja ammattitaitoasi
- Kannustavan ja työtäsi tukevan verkoston
- Mahdollisuuden työskennellä täysin uudessa ravintolassa
- Luotettava yritys
Palkkaus: Sopimuksen mukaan / Palkkatoive
Työ alkaa: Syksyllä/loppuvuodesta 2024
Työaika: 2-vuorotyö, kokoaikainen (112,5h / 3 vko)
Työn kesto: Vakituinen työ
Työpaikan sijainti: Hämeenkatu 34, Riihimäki
Tiedustelut ja hakemukset
marjo.jarvio-saari@zarillo.fi
puh. 0503377024